Administratiekantoor Kooij

Administratiekantoor Kooij is een zelfstandig opererend administratiekantoor gevestigd te Bleiswijk. Mijn kernactiviteiten zijn het verzorgen van belastingaangiften en het samenstellen van jaarrekeningen voor eenmanszaken, vof's en BV's. Zo kan ik bijvoorbeeld periodiek uw administratie verwerken voor de aangifte omzetbelasting. Ook verzorg ik periodieke financiële rapportages.

Ik voer uw complete administratie (inboeken van in- en verkoopfacturen, bank, kas en andere documenten). Al deze aspecten zijn bij mij in zeer goede handen. U bent bij Administratiekantoor Kooij geen nummer maar een naam, persoonlijke aandacht en een vast aanspreekpunt voor de klant staan bij mij hoog in het vaandel.

Mijn kantoor werkt op efficiënte wijze wat leidt tot gunstige tarieven voor onze klanten.


Doelstellingen Administratiekantoor Kooij


Waarom Administratiekantoor Kooij?

Voor iedere ondernemer is het voeren van een administratie een wettelijk vereiste, echter niet altijd een van de geliefdste bezigheden. Toch is dit een belangrijke activiteit van elke ondernemer. Een goed gevoerde administratie staat ten dienste van de onderneming en niet andersom. Ik presenteer u de zaken niet moeilijker dan ze zijn, maar overzichtelijk en helder. Als u geld en tijd wilt besparen en zich volledig wilt kunnen richten op de kernactiviteit van uw bedrijf, dat is het ondernemen, dan kunt u uw financiële administratie met een gerust hart aan mij toevertrouwen.

Voor veel ondernemers moet de verzorging plaatsvinden op momenten, die bij hen passen. Omdat ik kantoor aan huis heb, kan ik u die flexibiliteit bieden. Ik richt me op cliënten uit het midden- en kleinbedrijf, ongeacht de sector. Bij administratiekantoor Kooij garanderen wij een kwalitatief hoge dienstverlening. Ik heb voldoende kennis en ervaring in huis, om uw verwachtingen waar te maken.

Voor de meer complexe fiscale vraagstukken leen ik externe specialisten in. Door mijn samenwerking met fiscalisten en accountants is mijn dienstverlening op dit gebied geoptimaliseerd. Het voordeel hiervan is dat alleen in de hoge kosten van een fiscalist betaald indien dat in specifieke gevallen noodzakelijk is.

Vanzelfsprekend ben ik graag bereid om het vorenstaande met u nog eens door te praten. Ik kan immers op een goede basis duurzaam helpen met de verwerking van uw zakelijke gegevens.

Administratiekantoor